پاورپوینت روغن های سرخ کردنی 25 اسلاید

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی ۲۵ اسلاید

نام فایل : روغن های سرخ کردنی ۲۵ اسلایدفرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : ۲۵
حجم : ۱۵۰۲ کیلوبایت
دانشگاه آزاد اسلامیواحد ورامینبه نام خدانام استاد:سرکار خانم دکتر اسداللهیروغن های سرخ کردنی ۱ تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغنکاهش رطوبت ماده غذائیتیره تر شدن وسفت تر شدنعطر وطعم سرخ شدهروغنهیدرولیزاتواکسیداسیونپلیمریزه شدن اکسیداتیوپلیمریزه شدن حرارتیتیره تر شدن ۱ انواع روغن سرخ کردنیروغن RBD…….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =