پاورپوینت سمينار2

پاورپوینت سمينار۲

نام فایل : سمينار۲فرمت : .pptx
تعداد صفحه/اسلاید : ۱۲
حجم : ۱۳۷ کیلوبایت
موضوع:اثرت اصلاح كننده هاي متابوليكي روي صفات لاشه و كيفيت گوشتاستاد راهنما:دكتر اورنگ استقاومتارائه: فرهاد رضازادهخلاصه: نرخ رشد را افزايش داده وبازده خوراك خوردن را بهبود مي بخشد ولاشه كم چرب ولاغر وچاقي ناشي از چربي را كاهش مي دهند بعضي اصلاح كننده هاي متابوليكي تاثيرات منفي قابل مشاهده ومحسوسي روي كيفيت گوشت ميگذارند مخصوصا هنگامي كه به مقدار توصيه شده استفاده نمي…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × پنج =