تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی -گزارش از شركت صنايع غذايي گلستان عصاره 169 ص

تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی -گزارش از شركت صنايع غذايي گلستان عصاره ۱۶۹ ص

نام فایل : تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی -گزارش از شركت صنايع غذايي گلستان عصاره ۱۶۹ صفرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : ۱۳۶
حجم : ۱۵۶۱۶ کیلوبایت
بخش اولتوليد كنسرو رب گوجه فرنگي(گزارش از شركت صنايع غذايي گلستان عصاره)بخش اول:مقدمه:غذا به عنوان يكي از نيازهاي اصلي بشر و ارتباط مستقيم آن با سلامت و بقاي او همواره مورد توجه بوده است.انسان اوليه براي دستيابي به غذا مجبور بود به شكار بپردازد و يا از ميوه ها و گياهاني استفاده نمايد كه هيچ گونه شناختي نسبت به…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *