تکنيکهاي تهیه و توليد کشت آگار 14ص

تکنيکهاي تهیه و توليد کشت آگار ۱۴ص

نام فایل : تکنيکهاي تهیه و توليد کشت آگار ۱۴صفرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : ۱۵
حجم : ۷۹ کیلوبایت
تکنيکهاي تهیه و توليد کشت آگارمقدمههوايي كه از آن تنفس ميكنيم مملو از موجودات بسيار ريز است كه با باد به حركت درميآيند. قارچها، باكتريها، ويروسها و گياهان براي انتقال گردههاي خود به مناطق ديگر از باد كمك ميگيرند. در صورت عدم رعايت نكات بهداشتي، اين ذرات ميتوانند چه در تهيه كشت خالص و چه در فرآيند توليد قارچ خوراكي خلل وارد نمايند.به طور كلي منابع…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *