معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) 11ص

معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) 11ص

نام فایل : معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) 11صفرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : ۹
حجم : ۵۱ کیلوبایت
معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) (بخش اول)(Hazard Analysis and Critical Control Point) HACCP به معناي شناسايي و ارزيابي خطر و نقطه كنترل بحراني مي باشد كه بعنوان يك سيستم پيشگيري در امر بهداشت مواد غذايي مطرح مي گردد. اين سيستم جهت جلوگيري از رخداد مخاطرات و مشكلات بالقوه در ايمني و بهداشت مواد غذايي طراحي گرديده است.اين امر با ارزيابي ريسك ها و…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *