نانو تکنولوچی و صنایع غذایی 40ص

نانو تکنولوچی و صنایع غذایی ۴۰ص

نام فایل : نانو تکنولوچی و صنایع غذایی ۴۰صفرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : ۳۴
حجم : ۳۱۸ کیلوبایت
آموزشکده کشاورزی شهید رجایی نیشابورعنوان: نقش فناوری نانو در صنایع غذاییاستاد ارجمند : جناب آقای انصاریانگردآورندگان: بهزاد محمدی – بهزاد حبیبیپائیز ۱۳۸۶فهرست عناوین نانو تكنولوژي، فناوري نوين۳تعريف نانو تكنولوژي ۳تاريخچه نانو در جهان ۵اصول پايه نانو تكنولوژي۶اساس ارتباط نانو تكنولوژي و علم و تكنولوژي غذا۷ارتباط نانو تكنولوژي با مهندسي كشاورزي…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *